menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Sittard weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Sittard

Een kundige Payroll uit Sittard helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Sittard

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over personeel in dienst hebben. U krijgt er ineens meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel extra werk. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever wordt van u verwacht dat u zekere risico’s draagt.

U krijgt als werkgever ook te maken met de termen juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke verplichtingen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over de term juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle overige zaken die aan het werkgeverschap verbonden zijn, zoals mensen aannemen en ontslaan, salarisschalen vaststellen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap heeft vooral betrekking op de werksituatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap gaat het vooral om de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig te realiseren is uiteraard het functionele werkgeverschap, dit gaat om de dagelijkse dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld uit te keren als een medewerker langdurig ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Hierbij draagt u het juridisch werkgeverschap over aan een payroll bedrijf en personeelsleden krijgen dan altijd tijdig hun salaris betaald.

Wilt u meer weten over payrolling en vooral welke voordelen dit voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Sittard of omgeving woont is dit uw kans om van verschillende payroll professionals uit Sittard een prijsopgave te ontvangen. U kunt dan direct zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Sittard u het voordeligst uit bent.

258
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
1.887
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Sittard

Professionele payrolling vanuit Sittard

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf gaat samenwerken. Uw medewerkers ontvangen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U heeft op dat moment het exclusieve recht op uw personeel. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Gaat er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er verandert niets op de werkvloer. U blijft verantwoordelijk voor wat er iedere dag op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. Ontslaan van medewerkers, hoogte van salarissen en voorwaarden bepalen, voeren van functioneringsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Uw personeelsleden en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming.

Het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer te voeren en u draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor alle risico’s. Het risico op het doorbetalen van loon bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Op deze website kunt u uw contactgegevens achterlaten dan ontvangt u razendsnel diverse prijsopgaven van payroll bedrijven uit Sittard. Ontlasten en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Sjoerd Mooren, regiomanager in Sittard. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Sittard.

Vergelijk nu payrolling professionals uit Sittard!

Onderzoek hebben wij inmiddels voor u geregeld. Simpel toch? De payroll bedrijven die bij ons geregistreerd staan, zijn allen professionele bedrijven. Allemaal zijn het deskundigen met ruime ervaring in HR Management. Hoeveel tijd besteedt u nu zo ongeveer aan uw personeels- en salarisadministratie? Hoe hoog zijn uw personeelskosten? Bedenk ook eens wat u kunt doen met de vrijgekomen tijd, als u besluit gebruik te gaan maken van payrolling

Nieuwsgierig hoe payrolling voor uw bedrijf uitpakt? U kunt nu geheel vrijblijvend payroll offertes aanvragen. Op onze site kunt u snel en gemakkelijk diverse offertes opvragen bij meerdere payroll organisaties in Sittard en omgeving. Op die manier kunt u makkelijk vergelijken en kiezen met welk payroll bedrijf u wilt verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Sittard te zeggen hebben!

img

Jurriaan Koordes

Ik had een aantal offertes nodig voor een Payroll en die werd vrijwel meteen geleverd. Ik had ook het gevoel dat er goed naar mijn persoonlijke situatie gekeken werd. Bedankt Professionals Sittard, jullie hebben mij goed geholpen!

img

Rozemijn Kisjeswant

Door Professionals Sittard heb ik heel snel een aantal degelijke payroll bedrijven gevonden waar ik blij mee ben. Na het doorlezen van de verschillende offertes heb ik 2 van de bedrijven uitgenodigd om langs te komen. De kennismakingsgesprekken waren goed in orde en ik heb er vertrouwen in dat de gekozen partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Sittard

Let's Talk

Bij Professionals Sittard staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier